Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Θανάσης και Λία στη Θεσσαλονίκη (φωτογραφικές στιγμές)

Φωτογραφικές στιγμές από την άκρως επιτυχημένη εμφάνιση του τραγουδοποιού Θανάση Γκαϊφύλλια και της συντρόφου του, Λίας Τζιαμπάζη, στη "Ζώγια" της Θεσσαλονίκης. Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στην καλαίσθητη μουσική σκηνή της πόλης. 



Η είδηση της εμφάνισης του Θανάση Γκαϊφύλλια, έγινε πρώτο θέμα στις πολιτιστικές στήλες όλων σχεδών των ιστοσελίδων ενημέρωσης, σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Η ΕΡΤ3 ήταν εκεί και κατέγραψε τη βραδιά. Ορισμένα αποσπάσματα από τη συναυλία θα μεταδοθούν λίγο πριν εκπνεύσει το 2016, στο πλαίσιο αφιερωματικής εκπομπής - συνέντευξης που ετοιμάζει αυτές τις μέρες το τρίτο κρατικό κανάλι για τον αγαπημένο μας τραγουδοποιό. Περισσότερες πληροφορίες σε επόμενη ανάρτηση του ιστολογίου μας. Καλό χειμώνα και εις άλλα με υγεία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To ιστολόγιο αυτό φιλοξενεί στις σελίδες του οτιδήποτε έχει σχέση με τον σπουδαίο θρακιώτη τραγουδοποιό Θανάση Γκαϊφύλλια. Βιογραφία, δισκογραφία, στίχους τραγουδιών, εξώφυλλα - οπισθόφυλλα δίσκων, συνεντεύξεις, κριτικές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του αγαπημένου δημιουργού που ζει και δημιουργεί στην Κομοτηνή Ροδόπης.